002 food 8 002 food 11 002 food 10 002 food 7
 

Garantáljuk a minőséget

___________________

A PENSIO Kft. elkötelezett a minőségi közétkeztetés mellett, folyamatosan bizonyítani szeretnénk: lehet kedvező áru termékekből is minőséget, finom és egészséges ételeket és étrendet kínálni. A közétkeztetés ma első sorban a gyermekeink ellátását jelenti, ugyanakkor kiemelkedőn fontos számunkra a szociális étkeztetésben, az idősek ellátásában való részvétel is. Bármely területen tevékenykedjünk, mindenütt azonos elvek mentén, a minőségre törekedve, a helyi ízlésvilágot és igényeket messzemenőkig figyelembe véve végezzük munkánkat.

Egészséges, tápanyagokban és vitaminokban, teljes értékű és növényi fehérjékben, zsírokban, szénhidrátokban, és nyomelemekben gazdag menüket kínálnunk. Áraink bárkivel felveszik a versenyt: kedvezőbb áron főzünk, mintha otthon készítené el az ebédet. Nem csak egészségesebb, de olcsóbb is az étel nálunk, mint a büfében megvásárolt cukros üdítő és a sós rágcsálni való.

Vállalásaink:

___________________

  • Hiszünk abban, hogy a közétkeztetésben is lehet minőséget adni!
  • Magyar beszállítók alapanyagaiból dolgozunk!
  • Csak első osztályú árut használunk!
  • Egészségesen főzünk: tápanyagokban és vitaminokban, teljes értékű és növényi fehérjékben, zsírokban, szénhidrátokban, és nyomelemekben gazdag menüket kínálunk!
  • Először mi vezettük be a reformkonyhát a közétkeztetésben!
  • Csak 100 százalékos durumlisztből készült tésztát használunk!
  • Tudjuk, miből főzünk: az étel útja nálunk a termelőtől a tányérig nyomon követhető!
  • Menüsorainkat dietetikusok állítják össze!
  • Igény esetén speciális, diétás étrendet is szállítunk!
  • Álljuk a versenyt: nálunk olcsóbban otthon nem tud háromfogásos menüt készíteni!

 

menu

 

Minőségbiztosítási rendszereink

___________________

A teljes vállalati működés ellenőrizhetőségét szavatolja az ISO 9001 Minőségirányítási rendszer, míg az ISO 14001 Környezetirányítási rendszernek való megfelelés a környezetvédelem, a hulladék-kezelés területén biztosít kiemelkedő teljesítményt. Az MSZ 28001:2008 (OHSAS 18001:2007) rendszer a munkahelyi egészségvédelem területén a munkavédelem átláthatósága mellett, megfelelően gondoskodik a biztonságos és egészséget nem veszélyeztetető munkavégzés feltételeinek kialakításáról. A konyhák a HACCP Magyar Élelmiszerkönyv 2-1/1969 számú előírásainak és az ISO 22000 Élelmiszer-biztonsági rendszernek megfelelően működnek.

ISO22000RegUKAS 4cm CMYK9001 14001 18001Reg 4cm CMYKOHSAS18001Reg 4cm CMYK

A magyar közétkeztetésről

___________________

Tisztelt Fogyasztónk!

Nyilvánvaló fogyasztói elvárás, hogy a közétkeztetés – amellett, hogy mindenben feleljen meg a szigorú hatósági előírásoknak – legyen egészséges, tartalmas, változatos és ízletes. Biztosíthatjuk, hogy ez a fogyasztói elvárás tökéletesen összecseng a közétkeztetők szándékaival.
Általában kijelenthető, hogy a magyar közétkeztetési piacon működő vállalkozások nagyon szigorú hatósági és fogyasztói kontroll alatt végzik munkájukat, és ezek az elvárások egyre szigorúbbak, sokrétűbbek lesznek. A magyar közétkeztetők számottevő része szervezetileg, infrastrukturálisan és „fejben” is felkészült, hogy a megnövekedett elvárásoknak eleget tegyen. Azonban az is nyilvánvaló, hogy a megrendelők által erre a célra fordítható források rendkívül szűkösek, és sokszor az európai díjak töredékéért kell megoldani az étkeztetés biztosítását. Ahhoz, hogy a fogyasztók megítélhessék az általuk kapott szolgáltatást, és azon belül az ételek minőségét és mennyiségét, fontos megismerni, hogy a szolgáltatók milyen térítési díjak mellett állítják elő terméküket, szolgáltatásukat. A PENSIO Minőségi Közétkeztetési Kft. alapításának egyik hangoztatott célja, hogy korszerű és egészséges, de a fogyasztók ízlésvilágának megfelelő ételeket készítsen. Így minden észrevételt és megjegyzést örömmel fogadunk.

Tudjuk, hogy az állami és önkormányzati intézményrendszer számára kihívást jelent, hogy az ellátottak részére miként szervezik meg a közétkeztetést.

Leendő partnereink

Társaságunk alapvetően közétkeztetési szolgáltatásokat nyújt hosszú távú szerződéses kapcsolatok keretében önkormányzati partnereinek.

Partnereinknek

A PENSIO Kft. elkötelezett a minőségi közétkeztetés mellett, folyamatosan bizonyítani szeretnénk: lehet kedvező áru termékekből is minőséget kínálni.

Fogyasztóinknak

Minőségi iránti elkötelezettségünk eredményeként húsz év alatt a PENSIO Kft. a közétkeztetési piac meghatározó cégévé vált.

Beszállítóinknak

TÁMOGATOTTJAINK

MAP01