sajto04

Amikor az egészséges étkezés kerül szóba, sokan azzal söprik le az asztalról az érveket, hogy a reformételek sokkal drágábbak, mint a hagyományos ételek, és az elkészítésük is macerásabb. Ez azonban nem feltétlen igaz, sőt! Süllős Gyula, a magyar közétkeztetést megreformáló mesterszakács az általa alapított PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft.-vel a gyakorlatban bebizonyította, hogy az egészséges alapanyagokból készült ételek még olcsóbbak is lehetnek, mint a büfében megvásárolt cukros üdítő vagy a sós rágcsálni való. A közétkeztetésben először ők vezették be a reformkonyhát.
Mindezt bárki könnyen ellenőrizheti, hisz a PENSIO Kft. – amely először vezette be a közétkeztetésben a reformkonyhát – ma is minden általuk elkészített étellel kapcsolatban vállalja az egészség és a minőség garanciáját. Süllős Gyula szakmai útmutatásai alapján tápanyagokban, vitaminokban, teljes értékű és növényi fehérjékben, zsírokban, szénhidrátokban, és nyomelemekben gazdag menüket kínálnak – ráadásul mindezt magyar beszállítók első osztályú alapanyagaiból. Ráadásul mindezt rendkívül kedvező áron, hiszen náluk olcsóbban otthon sem lehet háromfogásos menüt készíteni… 

MAP01