sajto02

A közétkeztetés az egyik legnehezebb „műfaj” a gasztronómiában, mivel úgy kell tömegigényt kell kielégíteni, hogy közben rengetegféle szempontot kell figyelembe venni. Ilyen például a változatosság, a minőség, a fejlődésben lévő gyermekek szervezete számára fontos tápanyagok beépítése az étrendbe – no és persze mindezt az egészséges reformtáplálkozás jegyében kell megoldani. Süllős Gyulának sikerült megoldania ezt a látszólag szinte lehetetlennek tűnő feladatot, amikor megújította a magyar közétkeztetést. A PENSIO Kft. az ő szakmai örökségét viszi tovább a harmadik évezredben is, amikor nap mint nap bizonyítja, hogy megvalósítható az olcsó, egészséges és egyben minőségi közétkeztetés. A PENSIO Kft. mindenütt azonos elvek mentén, a minőségre törekedve, a helyi ízlésvilágot és igényeket messzemenőkig figyelembe véve kínálja egészséges, tápanyagokban és vitaminokban, teljes értékű és növényi fehérjékben, zsírokban, szénhidrátokban, és nyomelemekben gazdag ételeit. Áraik pedig bárkivel felveszik a versenyt, hisz sokkal kedvezőbb áron főznek, mintha bárki otthon készítené el az ebédet.

MAP01