A honlap fenntartója: PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft.
Székhely: 1191 Budapest, Hofherr Albert u. 20-22.
Telefon: +36-1-262-36-25
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Internet: http://www.minosegikozetkeztetes.hu

Felelős kiadó: PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. mindenkori ügyvezetése
Szerkesztés: PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. mindenkori ügyvezetése


A minosegikozetkeztetes.hu vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!

 

Copyright:

_________________________


A minosegikozetkeztetes.hu weboldal és azok oldalai, az oldalakon közölt információk, képek és szöveges tartalmak a PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. (továbbiakban PENSIO Kft.) kizárólagos szellemi és szerzői jogi tulajdonát képzik, azok másolása, megjelenítése csak a PENSIO Kft. írásos engedélyével lehetséges.

 

Információk:

_________________________


A PENSIO Kft. arra törekszik, hogy a weboldalain közölt minden információ a feltöltés pillanatában pontos legyen, ám a társaság semmilyen módon nem vállal szavatosságot a weboldalon közölt információkért, azokat értesítés nélkül bármikor és szabadon javíthatja, megváltoztathatja, illetve részben vagy egészben törölheti. A társaság nem vállal felelősséget az oldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.
Az oldalon található információkon alapuló döntés a felhasználó saját felelőssége, a társaság nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A PENSIO Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

 

Tudjuk, hogy az állami és önkormányzati intézményrendszer számára kihívást jelent, hogy az ellátottak részére miként szervezik meg a közétkeztetést.

Leendő partnereink

Társaságunk alapvetően közétkeztetési szolgáltatásokat nyújt hosszú távú szerződéses kapcsolatok keretében önkormányzati partnereinek.

Partnereinknek

A PENSIO Kft. elkötelezett a minőségi közétkeztetés mellett, folyamatosan bizonyítani szeretnénk: lehet kedvező áru termékekből is minőséget kínálni.

Fogyasztóinknak

Minőségi iránti elkötelezettségünk eredményeként húsz év alatt a PENSIO Kft. a közétkeztetési piac meghatározó cégévé vált.

Beszállítóinknak

MAP01