002 food 8 002 food 11 002 food 10 002 food 7
 

Közös utakon

_____________________

Tudjuk, hogy az állami és önkormányzati intézményrendszer számára kihívást jelent, hogy az ellátottak részére miként szervezik meg a közétkeztetést. Egyszerre kell a Jó gazda szemléletével eljárniuk az anyagiak tekintetében, miközben tisztában vannak vele, hogy az étkeztetés minőségi paramétereivel kapcsolatban mindenkinek lehet és van is véleménye.  Társaságunk elsődlegesnek tekinti, hogy leendő megrendelői megbízható és teljes összképpel rendelkezzenek a biztosított szolgáltatásról, így tudnak valódi kontrollt gyakorolni a felelősségi területük közé tartozó közétkeztetési területen. A kiváló minőségű ételek és a jól szervezett szolgáltatás biztosítja a kiszolgált intézmények és a végső fogyasztók elégedettségét. Ehhez a mi részünkről folyamatosan és az együttműködés minden szintjén biztosítjuk a konzultációk lehetőségét.

minosegi kozetkeztetes

 

 

Megvalósítjuk elképzeléseit

_____________________

A közétkeztetési tevékenységen túl partnerek vagyunk a konyhai és éttermi infrastruktúra felújításában, az intézményi környezet egyedi hangulatának visszatükrözésében, vagy költségtakarékos beruházások megvalósításában. A közös projektek leggyakoribban említett előnye, hogy a közétkeztető vállalkozások – a saját rugalmas gazdálkodásukból eredően – könnyebben finanszírozzák/finanszíroztatják ezeket a mindkét fél által kívánatos beruházásokat, melyek az esetek többségében jelentős költségmegtakarításokhoz is vezetnek, melyek a kedvező szolgáltatási díjakban jelentkezik.

Kérjük, tekintse meg ezzel kapcsolatos további tájékoztatásunkat és alábbi Mintaprojektjeinket.

 

 

Mintaprojektjeink

_____________________

Az alábbiakban több általunk felújított konyha esetében mutatjuk be, hogy megrendelőink igénye alapján mi módon került felújításra a konyhai infrastruktúra. Fontos megjegyezni, hogy a bemutatott munkák nem egy optimális állapotra hozták fel a konyhákat, hanem a megrendelő igényei alapján egy jól üzemeltethető, a hatósági előírásoknak mindenben megfelelő infrastruktúra került kialakításra.

 

előtte

utána

beruhazasi referenciak0101 beruhazasi referenciak0102
 beruhazasi referenciak0201  beruhazasi referenciak0202
 beruhazasi referenciak0301  beruhazasi referenciak0302
 beruhazasi referenciak0401  beruhazasi referenciak0402
 beruhazasi referenciak0501  beruhazasi referenciak0502
 beruhazasi referenciak0601  beruhazasi referenciak0602
 beruhazasi referenciak0701  beruhazasi referenciak0702TÁMOGATOTTJAINK

MAP01